Meet me

#wafels

Online marketeer die dol is op wafels /
I Like # because they look like WAFFLES

dol op # en wafels
Esther Sticky Wafels

wafellover

Esther

Hi, ik ben Esther, een gepassioneerde online marketeer met een grote liefde voor twee dingen: # en eten. Tijdens mijn buitenlandse avonturen heb ik me laten onderdompelen in een wereld van prachtige en smaakvolle gerechten, bereid op de meest unieke en bijzondere manieren.

Twee specifieke reizen hebben een blijvende indruk op mij achtergelaten en waren de inspiratiebron voor mijn food concept: Sticky Wafels.

Het IDEE

Een gezonde variant

Voordat ik de online wereld ontdekte gaf ik mensen voedingsadvies op sportscholen. Mijn grote droom is dan ook een gezonde variant ontwikkelen en hier ben ik druk mee bezig.

Naast de zoete variant wordt er een concept ontworpen voor bewuste fijnproevers en mensen met speciale voedingsbehoeften, zoals glutenallergieën. Ik geloof dat dit naast elkaar kan bestaan. Hopelijk kan ik jullie hier snel meer over vertellen.

zoete wafel op een stokje

Uniek concept

GEZOND

We hebben iets te bieden dat je nergens anders zult vinden: wafels met een prachtige vorm op een stokje. Ready-to-go! Een overheerlijke traktatie voor onderweg, zodat je altijd kunt genieten, waar je ook bent.

En alsof dat nog niet genoeg is, zijn we bezig met een verrukkelijke en gezonde variant die binnenkort zijn entree maakt. Jep, dat maakt ons concept pas écht uniek!

Ben jij net zo enthousiast als wij? Dan wil je natuurlijk niets missen! Schrijf je snel in via onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle sappige details en speciale lekkernijen die eraan komen.